About us

#groooveway

The Grooove
side of Life

#groooveresidents

Στο Grooove (με 3 οοο), με επίμονη, καλή συνεργασία, πάθος και πολλή αγάπη για αυτό που κάνουμε, πρόσφέρουμε στο κέντρο του Βόλου την πιο Grooove εμπειρία γεύσεων, αρωμάτων και αισθήσεων!

Το 2006, νιώσαμε ότι υπάρχει ανάγκη για εξέλιξη στον χώρο και για να πάμε ένα βήμα παρακάτω, έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε την δική μας ολοκληρωμένη πρόταση στο κέντρο του Βόλου, την ονομάσαμε Grooove. Απο τότε μέχρι και σημερα σκοπός μας είναι η ανανέωση και η συνεχής βελτίωση. Ελάτε να σας φιλοξενίσουμε και να δείτε την grooove πλευρά της ζωής. Η φιλοσοφία του Grooove βασίζεται σε αληθινές γεύσεις, φρέσκα υλικά, προιόντα με ιστορία και ποιότητα και σε εμπειρίες που έχουμε συλλέξει απο τα ταξίδια μας στο εξωτερικό.

Θανάσης Κουζιώκας
& Κώστας Κοτόπουλος

Our Grooove Mornings

#grooovemadecoffee
#grooovemademornings
#grooovemadebrunch

Η μέρα ξεκινά στo Grooove.

Kαλωσήρθατε στο μέρος που
ο καφές και το brunch αποτελούν
μια υπέροχα ολοκληρωμένη εμπειρία.

Στο Grooove προσφέρουμε φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ από επιλεγμένα χαρμάνια της εταιρίας taf, σερβιρισμένα με πολλούς τρόπους εκχύλισης. Το Groove Brunch Menu, με healthy χαρακτήρα, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια προσφέρει τη μοναδική brunch πρόταση στην πόλη για ένα καθημερινό πρωινό χαλάρωσης, για μετά το shopping το Σάββατο ή τις Κυριακές.

BarFood Menu

#grooovemadebarfood

Όλες οι επιλογές των coctails & spirits συνοδεύονται γευστικά με το barfood menu που υπογράφει ο Γρηγόρης Χέλμης το οποίο σας μυεί στο fine dining. Στην κουζίνα του Grooove «δημιουργούνται» τα περισσότερα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται στα Ιδιαίτερα πιάτα με street χαρακτήρα. Συνδυάζουμε το νέο city life style με την αγάπη μας για την γαστρονομία και στήνουμε πιάτα προτείνοντας ιδιαίτερα προσεγμένες επιλογές.

The cocktail & spirits story

Το 2008, την λεγόμενη Χρυσή Εποχή των Cocktails, αφομοιώσαμε και εξελίξαμε την τάση με την εισαγωγή μαγειρικών στοιχείων στα cocktails και αρχίσαμε να παίζουμε με τις αισθήσεις.

Wines

Ο κατάλογος κρασιών εμπεριεχει μια πλήρη winelist δομημένη με ελληνικές και διεθνής ετικέτες οινοποιείων.
Η αγάπη μας για την χώρο του κρασιού μας έκανε να μετατρέψουμε όλες τις ώρες ης ημέρας κατάλληλες για κρασί στο κέντρο της πόλης.

Σε ένα από τα πιο πολυταξιδεμένα bar της Ελλάδας, ένας από τους ιδιοκτήτες και βραβευμένος bartender Θανάσης Κουζιώκας, μαζί με τους συνοδοιπόρους του στις γεύσεις, δημιουργούν! Σε μια κάβα με πάνω από 700 ετικέτες αποσταγμάτων κάνουν τις δικές τους προτάσεις cocktail μέσα από το “The Book” του Grooove.

H λίστα περιλαμβάνει συνταγές με aperitivo, με παραλλαγές κλασικών ποτών, με σαμπάνια και gin tonic, συνδυάζονται premium spirits, με απρόσμενα υλικά και το αποτέλεσμα απίστευτα αρμονικό.

Proud of our Team

Το Grooove είναι ευρέως γνωστό μέσα από τις διακρίσεις του σε διαγωνισμούς, και αποτελεί σήμα κατατεθέν της πόλης. Ο ένας από τους ιδιοκτήτες, Θανάσης Κουζιώκας με πολλές συμμετοχές σε διαγωνισμούς παγκοσμίως αναδείχθηκε νικητής στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Mediterranean Inspirations.

Βραβευμένο στις 10 πρώτες θέσεις με τις υψηλότερες βαθμολογίες ανάμεσα στα καλύτερα Bar στην Ελλάδα το 2018 και ως το καλύτερο Bar στην Ελλάδα για το 2019 συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία.

Βραβευμένο στις 10 πρώτες θέσεις με τις υψηλότερες βαθμολογίες ανάμεσα στα καλύτερα Bar στην Ελλάδα το 2018 και ως το καλύτερο Bar στην Ελλάδα για το 2019συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία.

Το Grooove Cocktail Bar του Βόλου, με την ψαγμένη κάβα και την απαιτητική λίστα κοκτέιλ ανακηρύχτηκε το καλύτερο μπαρ της χώρας.

Grooove events

#grooovemadebarfood

Αγαπάμε το κάθε τι νέο, είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες και νέες προκλήσεις

Φιλοξενούμε θεματικά events και δημιουργούμε νέες συνεργασίες στο χώρο των spirits και της γαστρονομίας δημιουργώντας στιγμές , φτιάχνοντας δεσμούς και grooove εμπειριές.